Oranje Fonds steunt stichting DezibelBeheer met € 20.000

//Oranje Fonds steunt stichting DezibelBeheer met € 20.000

Oranje Fonds steunt stichting DezibelBeheer met € 20.000

Oranje_Fonds-bloklogo_vsi

De stichting DezibelBeheer ontvangt € 20.000 van het Oranjefonds voor de verbouwing en renovatie van het verenigingsgebouw Ons Dezibel in Harmelen.

De stichting DezibelBeheer is verantwoordelijk voor de exploitatie van het gebouw Ons Dezibel. Met ingang van 1 januari 2016 ontvangt de stichting geen gemeentelijke subsidies meer en moet de exploitatie volledig gefinancierd worden uit huurinkomsten van verenigingen en maatschappelijke organisaties die incidenteel of continue een ruimte huren in Ons Dezibel. Met het ontvangen geld van het Oranje Fonds wordt nog dit jaar een verbouwing/renovatie van het gebouw gerealiseerd waardoor het gebouw nog aantrekkelijker wordt om te huren. Dit dient uiteindelijk te leiden tot meer huurinkomsten. Deze verbouwing/renovatie wordt naast financiële steun (zoals nu van het Oranje Fonds) ook deels gerealiseerd door de hulp en inzet van vele lokale vrijwilligers.

DEZIBEL, Door Enorme Zelfwerkzaamheid Is ’t Beter En Leuker.

Het Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven met geld, kennis en contacten. Afgelopen jaar besteedde het € 28,7 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in het Koninkrijk der Nederlanden. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, De Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn al sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.

By | 2017-04-11T20:07:23+00:00 21 februari 2015|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment